Samsung 55MU6102

Televizorul LED Smart Samsung 55MU6102 – garanteaza o vizionare placuta

Atunci cand va cumparati un televizor, cu siguranta va doriti ca acesa sa fie cat mai bun si sa aiba o multitudine de caracteristici performante. Un televizor uhd este un model des intalnit in zilele noastre pentru dotarile pe care le poatea avea acesta. O recomandare din partea noastra este si Televizorul LED Smart Samsung 55MU6102.

Ce design are televizorul LED Smart Samsung?

Modelul are un design slim, fiind si elegant in acelasi timp. Astfel, poate fi asezat oriunde aveti nevoie si unde va doriti. Este un televizor cu o dimensiune ceva mai mare, dimensiunile (W x H x D) fara stand fiind de 1242.6 x 718.4 x 63.2 mm. Dimensiunile (W x H x D) cu stand sunt de 1242.6 x 787.5 x 310.5 mm. Greutatea sa este de 16.5 kg.

Ce informatii tehnice trebuie stiute despre televizorul LED Smart Samsung 55MU6102?

Tipul acestui televizor este LED, Smart TV, ceea ce inseamna ca face parte din categoria televizoarelor performante. Are si functie pentru monitor. Tehnologia speciala a acestui televizor Smart este de tip HDR 4K, ceea ce inseamna ca detaliile imaginilor vor fi redate vor mai vii si mai clare. De asemenea, este un tip de televizor uhd Veti experimenta imagini aproape de realitate, cu aceasta tehnologie a imaginii. Are un sistem audio de tip stereo si o iesire a sunetului (RMS) de 2 x 10W. In plus, caracteristicile superioare ale sunetului sunt de tip Dolby Digital Plus, DTS Codec, Multiroom Link, Bluetooth Audio, ceea ce va face sunetul mai clar si mai puternic. Televizorul LED Smart Samsung 55MU6102 este inclus in gama 2017.

In ceea ce priveste diagonala acestui televizor, trebuie spus ca este de 138 cm, ceea ce il face potrivit in incaperile ceva mai mari. Tipul display-ului este plat. De asemenea, are o rezolutie de tip Ultra HD 4K, datorita careia va reda imaginile intr-un mod cat mai natural. Mai mult, in pixeli, aceasta rezolutie a ecranului va fi una destul de mare, de 3840 x 2160.

Contrastul dinamic este de tip Mega Constrast, imaginea avand un aspect de tip 16:9. Despre imaginea redata de acest televizor uhd mai trebuie spus ca include cateva caracteristici superioare importante, precum: Picture Engine: UHD Up-Scalling, PQI 1300, HDR, PurColor, Contrast Enhancer, Auto Motion Plus, Film Mode si Natural Mode Suport. Tehnologia Micro Dimming: UHD Dimming optimizeaza culoarea, astfel incat contrastul sa fie perfect, iar claritatea cat mai buna. Tunerul digital al acestui televizor uhd este de tip DVB-T2C.

Samsung 55MU6102

Televizorul LED Smart Samsung 55MU6102 include si o intrare pentru antena. Player-ul multimedia integrat face si el parte din componenta acestui televizor. Fiind un televizor Smart, nu ii putea lipsi conexiunea la retea prin intermediul Wi-Fi-ului integrat. Tot conexiuni ale acestui model sunt si cele de tipul LAN, 1 x RF in si Slot CI+.

In ceea ce privete parte multimedia, acesta are o iesire audio digitala (optica) si o intrare pentru component. Dispune si de 2 intrari utile de tip USB si 3 porturi de tip HDMI. Un alt aspect de luat in calcul este faptul ca are o compatibilitate VESA buna, fiind de 400 x 400. Puterea consumata ajunge la 205 W. Nu ii lipsesc accesoriile: manualul de utilizare, un cablu pentru alimentare si nici telecomanda.

Caracteristicile speciale unui astfel de televizor uhd destul de multe, ceea ce il face un model performant. Acestea sunt: USB HIS Support, Web Browser, WiFi Direct, Auto Channel Search, Teletext (TTX), Anynet+ (HDMI – CEC), Auto Power Off, Caption (Subtitle), ConnectShnareTM (USB 2.0), Instant On, Digital Clean View, ConnectShareTM (HDD), Extended PVR. TV to Mobile-Mirroring, Mobile to TV- Mirroring, DLNA, Ultra Clean View, MBR Support, HDMI Quick Switch, BT HID Support si altele.

Raportul calitate – pret este unul bun, astfel incat putem spune ca Televizorul LED Smart Samsung merita achizitionat.

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.