Cele mai bune practici pentru a fi nr. 1 in Google

Daca vrei sa ajungi sa fii primul in Google, iti recomand sa ai in vedere toate punctele de optimizare prezentate in continuare:

Accesibilitate – continuturile pe care site-urile de cautare nu le pot vedea sau nu le pot accesa, pur si simplu nu pot fi indexate. Acesta este motivul pentru care accesibilitatea paginii ar trebui sa fie criteriul nr.1 in aceasta lista.

Continut – Trebuie sa aiba un continut relevant si de mare calitate. Acest continut nu va face doar sa asigure atragerea interesului utilizatorilor de internet, ci va fi si partajat pe web. Continutul este, probabil, cel mai important factor in ecuatia de performanta, deoarece acesta va avea ca efect, de asemenea, crearea de link-uri mai usor si mai natural (link-uri de la alte site-uri catre tine).

Elemente de baza pe o pagina – Concentreaza-ti eforturile catre factorii de SEO ai site-ului, cei mai importanti (titluri, URL-uri, link-uri interne) care, in functie de cuvintele cheie, iti ofera un impuls bun pentru o performanta mai buna a paginii.

Experienta de utilizare – usurinta in utilizare, interfata cu utilizatorul si experienta generala a vizitatorilor sunt factori care influenteaza numarul de link-uri si numarul de citari pe care site-ul tau le va primi. Vei avea, de asemenea, statistici mai bune decat raportul nivelului de conversie si timpul petrecut de utilizatorii care iti viziteaza paginile.

Marketing – dupa cum se spune ca „un continut excelent nu poate substitui un management excelent”, o masina de marketing formidabila are puterea de a atrage mult mai multe link-uri decat un site cu un continut foarte bine structurat si documentat. Este intr-adevar un lucru nedrept, dar acesta este un principiu pe care se bazeaza si dupa care functioneaza capitalismul in ultima suta de ani. Dar daca, totusi, vrei sa ai un site care isi respecta internautii, posteaza lucruri de calitate.

Aprofundarea pe o pagina – aplicarea tuturor principiilor din acest articol, in ceea ce priveste optimizarea paginii tale de web si acordarea atentiei la detalii, nu este, probabil, inutila, dar acest aspect este inca in partea de jos a acestei liste, motiv pentru care aceasta optimizare avansata nu adauga la fel de multa valoare ca celelalte tehnici descrise.

Desigur, nu ezita sa iti impartasesti comentariile si experientele in legatura cu diversele recomandari pentru optimizarea unei pagini web din acest articol pentru ca, astfel, poti afla lucruri noi si mai ales utile si de la alte persoane care lucreaza in acest domeniu.

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.